5 saveta koje treba uzeti u obzir pre kupovine uređaja povezanih sa Covid panedemijom

Covid pandemija je u sveri biometrije izazvala oprez, pogotovo za uređaje koji zahtevaju fizički kontakt. Ali svakako, za samu industriju nije sve izgubljeno zbog ABI istraživanja koje predviđa porast primene beskontaktne biometrije za 20% u 2020. Prvo i najvažnije, ljudi su pokazali zadršku kada je u pitanju dodirivanje bilo kakvih površina sa kojima je neko prethodno bio u kontaktu. Pandenija prouzrokuje trajnu promenu u društvu i zbog toga se moramo pripremiti i planirati opcije za bolju budućnost

Postoje određene stvari oko kojih moramo biti mudri kada biramo pravi uređaj zato što one za koje se odlučite će preuzeti manualan posao koji je neohodna za zdravstvenu bezbednost svih.

Ovde su navedeni 5 saveta koje treba imati u vidu kada birate uređaje koji potencijalno štite vaše okruženje:

KVALITET  

Nemojte nikada praviti kompromise kada je u pitanju kvalitet. Prozivodi sa niskom cenom nikada nemaju taj nivo preciznosti i vrednost. Od kada je izbila pandemije proizvođači se utrkuju da što pre, za što manji novac proizvedu uređaje. Usled nedovoljnog testiranja i loših komponenti ti uređaji nude jako malo vrednosti, bez obzira na njihovu cenu. Sofisticirani uređaji koji mogu prepoznati telesnu temperaaturu, lice iako je pod maskom ili očitati dlan bez kontakta poseduju komponente koje nisu jeftine. Za one koji su mere bezbednosti prihvatili ozbiljno zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih ne treba da štede na novcu kada je u pitanju kupovina ovakve mašine. Cena se direktno odlikuje na pouzdanost očitanih podataka. Izaberite brend koji ima u fokusu pre svega kvalitet

PRECIZNOST 

Rigorozno poređenje prednosti i mana. Sam dizajn ovih bezkontaktnih tehnologije je zaštita koja smanjuje rizik od izlaganja Covid-19 virusu. Sigurno će kupci očekivati da imaju pristojnu kameru sa dobrom rezolucijom kako bi se kvalitetno zabeležio šablon sa slikama visoke rezolucije sa velikom preciznošću verifikacije. Pored toga mnogi brendovi nude identične performance i reklamiraju se da imaju mali broj grešaka prilikom očitavanja, visok nivo tačne identifikacije i mogućnost preciznog odbacivanja pogrešnih lica. Dobro proverite listu specifikacija proizvođača kao i ostalu dokumentaciju i sertifikate pre nego što se odlučite za kupovinu. Zadovoljsto je zagarantovano sa malo više uloženog truda.

HIGIJENA 

Higijena je proces sa kojim se uništavaju smrtonosni patogeni. Korisnici i kompanije se suzdržavaju od korišćenja modaliteta čiju je površinu neophodno dodirnuti zpog prenošenja mikroba na površini i verovatnoće da se bude u kontaktu sa nekim ko je kontaminiran. Zbog ovoga, beskontaktne tehnologije postaju nova norma koja oblikuje paniranje i razvoj bezkontaktnih biometrijskih tehnologija. Bitno je da uređaj ima mogućnos da se ceo proces (od ubacivanja podataka do čekiranja) odvija bezkontaktno.
Umanjite rizik da budete u kontaktu sa nekim ko je zaražen i implementirajte sistem koji je potpuno higijenski!

IZDRŽLJIVOST

Mogućnost da se izbori sa svim izazovima.
Trenutna kriza je znatno ubrzala i povećala inicijativu da se održi društvena distanca sa novim prozivodima i tehnologijom koja ima za cilj smanjenje širenja Covid virusa i razvoj postojećih proizvoda. Razne tehnologije za prepoznavanje, koje uključuju prepoznavanje lica, šake, otiska prsta ili skeniranje oka su se pokazale kaoj najbolja rešenja koje su kompanije primenile. Izaberite optimalne izvore, bezbednost je izuzetno bitan faktor svakog sistema.

ANTI-SPOOFING KARAKTERISIKA

Kažite NE prevari i zloupotrebi. Verodostojna mašina bi trebala da prepozna i zabrani pristup licu koje prokušava da ga prevari. Bezbednost podataka i pokušaji malverzacije su u porastu zajedno sa tehnološkim napredkom. Kupci neprekidno tragaju za pravom kupovinu koja je bezbedna, a u isto vreme imate sve neophodne performanse i funkcionalnosti. Važno je tražiti one isisteme koji imaju jak zaštitni (anti-spoofing) mehanizam koji će zaštiti lične podatke i verodostojnost ssitema. Što veći bezbednosni rejting terminal ima, to je veća preciznost u odobrenim (ili odbijenim) zahtevima za ulaz.

Nudimo vam brend u koji je stekao poverenje sa kvalitetnim uređajima i rešenjima:
TimeTec Cloud rešenje i napredna biometrijska harderska rešenja vam stoje na usluzi.

Izaberite pravo i kvalitetno rešenje

Pogledajte video:
Smart AC1/TD : Vaš štit iz prvog reda protiv Covid-19 virsua