Biometrijski uređaj za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa

Kontrola pristupa – Samostalno rešenje za jedna vrata

Samostalno rešenje je namenjeno za mala preduzeća i domove u kojima nema potrebe za praćenjem kretanja korisnika. Potpuno automatizovani uređaji za kontrolu pristupa mogu da funkcionišu bez dodatnog softvera. U potpunosti je kompatibilano sa svim vrstama elektronskih i magnetnih brava. Kontrola pristupa se odvija evidentiranjem otisaka prstiju, beskontaktnih kartica ili numeričkih lozinki.

H3i

kontrola pristupa

s-Kadex

kontrola pristupa

Kontrola pristupa – Kompletna rešenja

Ovaj sistem se razlikuje od prethodnog ukoliko postoji potreba za servisnim softverom koji se instalira lokalno.

Glavna prednost FingerTec sistema za kontrolu pristupa je da ne nameće godišnje licence ili obavezne ugovore o održavanju softvera. Razmotrite ukupne troškove tokom životnog veka sistema kada upoređujete sistem FingerTec-a sa drugim.

Kontrola pristupa je univerzalna i može se primeniti svuda – od malih nezavisnih kancelarija, poslovnih ili stambenih zona do veoma velikih upravnih zgrada, administrativnih institucija, luka, tržnih centara, hotelskih kompleksa, univerziteta i industrijskih područja.

FingerTec sistem za kontrolu pristupa je potpuno fleksibilan i modularan. Oni raste zajendo sa vama.

sistem za kontrolu pristupa

Sveobuhvatan sistem, bez obzira na broj ulaznih tačaka

Bez obzira na broj ulaznih tačaka, svi terminali su umreženi a podaci objedinjeni. Sistem je modularan i uvek ga možete dopuniti novim terminalima na novim ulaznim tačkama i dodati nove funkcionalnosti kao što je kontrola pristupa.

Tehnologija evidentiranja je raznovorsna, prema vašim potrebama. Terminali dolaze opremnjeni sa kombinacijom čitača čip kartica ili tokena, kamerom za prepoznavanje lica, čitačem otiska prsta i tastaturom za PIN kod.

 
  • Besplatan softver

  • Jednostavna instalacija

  • 3 godine garancije

  • Multi-identifikacija

  • Jednostavno korišćenje

  • Modularan sistem

Prilagođen za:

Pozovite nas danas i dobićete sveobuhvatne informacije i punu saradnju za proizvode koji vas zanimaju. Uvek se možete osloniti na nas za savet o Vašim projektima.

Pozovite nas: +381 62 33 11 58 ili nam pošaljite poruku preko kontakt forme i kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

Pošalji zahtev

6 + 0 = ?